Мисли ли той сериозно за вас?

 

Напоследък получих няколко въпроса от жени, които се въртят около едно и също. Дамите казват, че имат мъж в живота си, който е дал ясно да се разбере, че НЕ иска сериозна връзка с тях, но сякаш действията му говорят друго - той например винаги е на разположение, когато тя има нужда от помощ, ходи на семейни сбирки с нея, прави красиви и мили жесто и прочее…

Значи, според това, което аз казвам в статиите си си - жената трябва да вярва повече на действията му - те сякаш показват, че иска да се обвърже с нея, дори когато той категорично отрича да е така. Тя трябва да предположи готовност за ангажиране от негова страна, въпреки че той твърди с думи, че не я обича и не я иска… все пак действията му индикират обратното!

Мога да разбера объркването, което чувствате, когато този мъж ви изпраща “смесени сигнали”. Очевидно най-важната част от женските въпроси e следната: “неговите действия индикират, че му пука.”

Eто една точка, по която повечето жени не разбират мъжете (и мога да си представя защо). Ако един мъж казва, че не иска обвързване и същевременно “винаги е на разположение, когато тя има нужда от помощ, ходи на семейни сбирки с нея, прави красиви и мили жестове и т.н.”, тогава с голяма сигурност мога да твърдя, че се случва следното: тя спи с него и той е удовлетворен от връзката - точно такава, каквато е в момента. 

Всички прекрасни неща, които той прави, не означават, че мъжът иска връзката да стане нещо повече от това, което е, а именно: една забавна връзка на срещи отвреме-навраме. Това, което има предвид, когато казва, че не иска сериозна връзка, е, че той желае свободата да прекрати отношенията тогава, когато му скимне (ако това е изборът му), без да му държат сметка, че е дал обещание да принадлежи на тази жена.

Той пак може да се държи чудесно с вас, но това не значи, че е загрял да бъде само ваш. Поуката тук е: недейте да си решавате, че неговите чудесни жестве означават, че иска да се обвърже.

  • Когато един мъж наистина иска да се обвърже с дадена жена, той ще я моли тя да бъде само негова 
  • Той ще започне да прави планове за бъдещето 
  • Ще говори за брак, за общи преживявания и т.н.
  • Той не само ще ви третира по чудесен начин, но и ще ви включи в плановете си да бъдещето. Това е ключът!

 

Ако искате да станете жената, която подлудява мъжете от желание и която те молят да се обвърже с тях, можете да изпробравате индивидуалното ни консултиране!

 

ЕЛЕКТРОННИ КНИГИ ЗА ЖЕНИ

Как да получим уважение и обич във връзката 

49 стратегии за успех с мъжете и връзките  

 

СЪБИТИЯ В УЧЕБЕН ЦЕНТЪР “УСПЕШНИ ВРЪЗКИ”

Вечер на отворенените врати - безплатна лекция за комуникацията между половете - 5 април

Лекция “Как да създадем и поддържаме искрата във връзката” - 26 априлI'm in a dialog