Акция "Благодаря"

Стартира акция „Благодаря”!


Водени от идеята, че „Благодаря” е една от най-хубавите и съдържателни думи в речника ни,  решихме да отбележим Деня на благодарността за първи път в България с акция „Благодаря”. Тя ще се проведе на 24 ноември 2011 г. от 18:00 до 19:00 часа в Сити Център- София.
Тогава всеки, който има желание и повод, може да застане пред нашия микрофон и да  благодари високо и ясно на хората, които го заслужават. 

 

 


 
Чрез акция „Благодаря” искаме да припомним колко важно е да покажем признателността си към хората около нас дори по най-дребни поводи. Можете да благодарите на непознати, които са ви накарали да се почувстваме по-добре дори за миг, на близки, приятели, колеги, на всички, които са ви накарали да се усмихнете.


Не забравяйте  - „благодаря” означава „дарявам благо, добрина, добро”. А според психолозите думите на благодарност са „словесни ласки, които могат душевно да стоплят и успокояват хората.” И все пак - най-важното е „благодаря” да идва от сърцето.

Елате с нас да кажем заедно “благодаря” на 24 ноември (четвъртък) от 18:00 до 19:00 часа в Сити център – София. Освен думи на благодарност, акцията ще включва хубава музика, танци и интересни гости. Началото е точно в 18.00 ч.


I'm in a dialog