Защо сте зациклили на сегашния си доход или печалба?

от Милена Динкова, водещ на семинара "Правилата на правенето на пари"

Ако наистина сериозно искате да постигнетe по-голям финансов успех, трябва да прочетете и разберете следното нещо:

Ние всъщност не виждаме с очите си! Не си го и помисляйте!

Ние просто виждаме как светлината се отразява от външен обект и навлиза в окото ни през ретината, като причинаява сложни химични реакции и електромагнитни импулси. Това позволява на мозъка ни да дишифрира информация от околния свят и да решава дали тя е важна за нас или не. Всъщност ТОВА, КОЕТО ВИЖДА Е МОЗЪКЪТ НИ, а не очите. Очите по-скоро са като обектива на камера – позволяват светлината да навлезе вътре, така че мозъкът да я види и обработи.

Простичко звучи, нали? Сега може би се питате КАКВО ОБЩО ИМА ТОВА С ПЕЧЕЛЕНЕТО НА ПАРИ, затова ще ви обясня какво наистина се случва в мозъка ни и защо е толкова важно, ако искате да постигнете по-високи нива на финасов успех.

Начинът, по който работи мозъкът ви е наистина удивителен, когато става въпрос да приема и анализира информация. Обаче мозъкът има и един проблем.

Всяка секунда около 400 милиона „парченца” информация от околния свят биват прихванати от очите ви и от несъзнавания ви ум. Вашият съзнаван ум обаче разбира само 2 000 от тези единици информация. Това означава, че повече от 9 9999 милиона единици информация биват „изхвърлени” по всяко време.

Мозъкът ви претърсва околния свят за модели и образи, които той вече разпознава и смята за много важни. Той изхвърля всяка сетивна информация, която възприемате и която не е високо в „списъка ви по важност”. Тоест мозъкът не може да „види” нищо, което не е част от настоящето ви умствено програмиране.

Като казвам това, имам предвид, че, ако вие сте програмирани да печелите определен доход или вашата компания е свикнала да генерира определени печалби, вашият мозък постоянно ще търси възможности, които съответстват на точно това ниво на доходи. Нищо повече, нищо по-малко.

Да печелите повече пари е напълно и изцяло вътрешна мозъчна игра, а не игра, която трябва се случва във външния свят. Да работите повече преди беше отговора на въпроса „Как да изкарам повече пари?”, защото това е, което са ни учили родителите ни и учителите ни. Те не са знаели по-добър начин. Но днес ние знаем.

С целия напредък на изследванията на мозъка, ние си дължим едно по-добро разбиране как работи сивото ни вещество, така че да създава успех или провал в живота ни. В последните шест години изледователите на мозъка направиха огромен скок и имат научно обяснение защо не можем да помръднем от дадено ниво на доходи.

Ако все още работите здраво всеки ден, значи изпускате влака на големите доходи.

Ако се интересувате от това да максимизирате дохода и печалбите си и да живеете по-здравословен, по-щастлив живот, препоръчвам ви да обмислите участие в нашия семинар „Правилата на правенето на пари”, който ще ви покаже най-напредналия в научно отношение процес за постигане на финасви цели.

Правилата на правенето на пари – вижте следващата дата в София


I'm in a dialog