Как да спечелите жената и да я накарате да ви харесва (мнооого!)

от Милена Динкова, консултант по успешни връзки

съблазняване на жени

 Мъжките списания непрекъснато публикуват статии на тема какво привлича жените и какво търсят те. Има всякакви препоръки  - като се започне от костюм Армани и скъп парфюм, мине се през това да я игнорираш и да говориш с приятелките й (тоест да намаляваш стойността й в нейните собствени очи) и се стигне до това да сложиш своя снимка в интернет с две красавици от всяка страна. Но дали това ще ти спечели любовта на истинската, самоуверена, сопсобна на любов, топла жена?

Затова бих искала да ви предложа моето мнение по въпроса: единствено мъжете, които те карат да се чувстваш ИСТИНСКА ЖЕНА (отвътре и отвън), са неустоимо атрактивни за нежния пол – не само в краткосрочен, но и в дългосрочен план...

 

Можете да се обличате както си искате, защото основната идея тук е, че жените са привлечени към мъже, които ги карат да се чувстват женствени и привлекателни. Каквото и да означава "женствена" за конкретната жена... Да, сигурно има жени, които искат да бъдат доминирани, накарани да спазват подчинение, да бъдат обиждани, да ги карат да се чувстват много по-малко от това, което са в действителност, дори да бъдат пребивани, защото по този начин те се  чувстват "женствени". За щастие, такъв тип жени са малцинство.

 

Но какво кара мнозинството от дамите да се чувстват като ИСТИНСКИ жени? Как един средностатистически мъж може да събуди женствеността у жената, така че тя да изпита силно привличане към него... а защо не и любов?

1. Накарайте я да се почуства напълно свободна да бъде жена

Повечето съвременни жени могат да изпълняват почти всяка дейност, която и мъжете. Но истината е, че от това женската им идентичност е заплашена. Всичко, което е модерно напоследък кара дамите да се чувстват по-малко женствени и повече мъжествени (внушава им се, че, за да имат успех, те трябва да бъдат непобедими, кръвожадно агресивни и да се разпореждат във всяка ситуация). Ето защо днешната жена копнее да се прибере вкъщи (при мъжа си ) и да може да се почувства нежна, уязвима и с отворено сърце.


2. Накарайте я да се почувства красива (съблазнителна или секси... или каквато тя копнее да бъде)

Направете така, че тя да се усети забавна, умна и приятна за окото. Това означава да оценявате нейните физически, умствени и душевни качества. Не означава обаче да налагате вашите възгледи за женска красота върху нейното тяло, чувства и мислене.

3. Накарайте я да изпъкне на фона на другите

Всяка жена иска да се чувства "специална" – една на милион. Тактиката да я игнорираш понякога работи в полза на мъжа, тъй като невидимостта силно плаши жената. Ако тя е несигурна в себе си, може да започне да изпитва привличане към вас - вие натискате спусъка на малоценността, която тя иска да прикрие. Кошмарът на целия този подход е, че същата "несигурност" ще съпътства вашата връзка и по-нататък. Ще стане така, че няма да ви е много приятно да сте около въпросната жена в дългосрочен план.

 

4. Накарайте я да се почувства сигурна и защитена

Тя иска да се усеща в сигурни ръце – физически, материално и емоционално в безопасност. Жените обичат мъже, които могат да застанат смело и да поемат лидерството в различни ситуации.


5. Накарайте я да се почувства оценена и подкрепена

Това не означава да не влизате в конфликти с нея, да се подчинявате на всяко нейно желание и да й позволите да ви стъпче. Повечето жени намират за обидно, когато мъжете ги третират като малки, разглезени момиченца. Ако се държите като „изтривалка”, това ви прави по-малко мъж в нейните очи – и тя ще се отнася съответно към вас. По-скоро става въпрос за това как я третирате и дали я карате да се чувства добре заради изборите, които е направила в живота си (включително че е избрала вас сред всички други мъже).


6. Накарайте я да се почувства жива

Тя не иска да сте на всяка манджа мерудия в нейния живот. Това, което желае, е да я карате да се смее, да вика от радост, да тича, да скача и да лудува като малко момиченце. Тя иска да си мисли, че е жената с най-забавния мъж на света. Няма нищо по-атрактивно, по-секси и по-неустоимо от това!


7. Накарайте я да се почувства желана и обичана

Обърнете внимание на начина, по който й показвате колко много значи за вас. Може да е с думи, но най-важни са действията – приказките не струват много, трябва да направите конкретни жестове.

Не е лесно. Наистина знам, че не е. Няма съмнение, че искам много от вас, но помислете какво ще получите в замяна! Още повече, че, ако да давате на жените се е превърнало в нещо естествено и радостно за вас, не е трудно да накарате едно момиче да се почувства истинска жена.

Много е възможно да вършите вече част от правилните неща инстинктивно. Единственото, което трябва да направите, е да акцентирате още малко върху тях.

Ако искате да научите още за елегантното съблазняване на жената, изпробвайте индивидуалното ни консултиране!


I'm in a dialog