Какво представлява флирт партито?

Най-новото забавление на София е флирт купонът

Наталия Кобилкина (вляво) и Милена Динкова (по средата) откриват юнското флирт парти

Флирт парти” се нарича последния писък в големия град. В София тези модерни за Европа сбирки се организират вече веднъж месечно. Те са предназначени за хората, които търсят начин да разнообразяват социалния си живот по лек и естествен начин.

Чрез специални игри за разчупване на леда и опознаване всички участници правят контакт помежду си без досадното неловко мълчание в началото и безсъдържателните разговори за времето. Организаторите правят така, че настроението да покачва градуса си постепенно и накрая всички се смеят от сърце, а, както знаем, хуморът сближава.

Флирт партитата не се посещават само от хора, които търсят да завържат интимна връзка. На тях идват и обвързани двойки, които искат да държат отношенията помежду си живи и интересни, както и хора, на които им харесва да се движат в широк приятелски кръг. Разбира се, онези, които са сингъл имат чудесни възможности да изберат представители на противополжния пол, с които да бъдат запознати фино и елегантно, без притеснение и тягост. На флирт партитата дори се правят работни контакти, тъй като много от участниците идват от корпоративния свят или се занимават с бизнес.

Водещи на месечните сбирки са психоложките Наталия Кобилкина и Милена Динкова, които работят в областта на взаимоотношенията между половете и изграждането на социални умения. Според тях флиртът е важно, но за съжаление, криворазбрано умение, което ти дава големи предимства в личен, а и в работен контекст. „От опит знам, че повечето хора се заблуждават какво е флиртът, като го смятат за нещо трудно, а и като цяло съмнително - казва Милена Динкова, консултант в учебен център „Успешни връзки” - Флиртът обаче е естествено заложен у всеки от нас и ако си позволим да го използваме, ще имаме добри отношения с всички – и мъже, и жени.”

През лятото месечните партита винаги се правят в градински вариант, където освен контакти и флирт има също вино, хапки и танци.

Следващото ни флирт парти в София ще бъде на очаквайте дата от 20:00 ч. Необходима е предварителна регистрация. Повече информация: Парти за контакти


I'm in a dialog