Милена Динкова

Милена Динкова е единственият в България консултант по успешни вързки.

Тя е психолог по образование, но се фокусира специално върху взаимоотношенята като предлага на клиентите си по-разбираеми и по-ефективни отговори от традиционните терапевти.

Притежава мениджърски опит и работи и в областта на бизнес връзките: помага на клиентите си да продобият умения за ръководене на екип и работа с подчинени или висшестоящи.

В областта на личните взаимоотношения, при работа със сингъл хора, тя успява да помогне на клиентите си само за няколко месеца да си изградят удовлетворяващ живот и завладяващо самочувствие.  Те започват бързо да се чувстват ценени и харесвани от противоположния пол, в социална среда, сред близките и колегите си.

При скорошна или все още трудна разадяла в живота на клиента Милена Динкова работи бързо и целенасочено за облекчаване на болката като резултати се получават още след първата сесия. 89% процента от клиентите й успяват да запазвят трайно добри отношения с бившия си партньор и да открият нов партньор, с когото няма нужда да правят нежелани компромиси.

При трудни връзки, може да се работи с единия или двамата от партньорите, за бързо облекчение и постепенно пълно хармонизиране на взаимоотношенията.


I'm in a dialog