3 женски черти, на които мъжетe не могат да устоят

от Милена Родригес, консултант по успешни връзки

Практикувайте тези три поведения и ще бъдете изненадани от вниманието, което ще започнете да получавате.

Мъжете харесват:


1) Жената, която изслушва (вместо да доминира разговора)


За жените често се смята, че много рядко слушат мъжете или поне не повече от няколко минути…


В повечето случаи, няколко минутки са всичко, от което мъжете се нуждаят. Но тъй като господата мразят да бъдат отхвърляни, за тях е по-лесно да поддържат разговорите повърхностни. Мъжете очакват повечето жени да говорят, вместо да изслушват.


Ако им се случи да срещнат жена, която слуша и с очите си (гледа го, докато той говори), както и с ушите си, мъжете са заинтригувани. Ако тя продължи да изслушва, а не да превзема разговора, се превръща в типа жена, на която мъжете не могат да устоят и затова са готови да отделят повече време да я опознаят. Всъщност това е едно от най-добрите неща, които можете да направите на първа среща - да го изслушвате.


2) Дамата, която се облича женствено (мъжете са наистина визуални същества)


Сигурно сте чували много пъти, че мъжете обичат с очите си. Въпреки това жените забравят колко точно обезоръжени могат да бъдат мъжете от красотата, която виждат. Точната визуална стимулация може да хипнотизира мъжа. За съжаление жените чуват това и често започват да се страхуват. Те погрешно си решават, че мъжете забелязват само перфектно изглеждащите жени.


Забравете за перфектността! Въпреки това, което четете в списанията, мъжете не очакват жената да изглежда съвършено. Ако искате да бъдете наистина забелязвани от мъжете, помислете си за по-ярки цветове в облеклото си и за рокли, които подчертават извивките ви. Не се обличайте, за да впечатлите приятелките си, а така че външният ви вид да показва, че разбирате мъжете. Господата като цяло харесват всяка жена, която притежава великолепното качество да се носи като жена. Не че мъжете не намират жените за привлекателни и в панталони или когато последните са облечени удобно - просто тогава не ги забелязват толкова лесно. Панталоните не хващат мъжкото око така, както блещукащите обици, красивите цветове, разкошно падащите рокли и дългата коса.


Но тук има едно предупреждение - прекалено секси облечената жена (отгоре до долу в червено например) кара повечето мъже да мислят за секс или въобще не й обръщат внимание. Тя може и да има по-мека страна, но ако мъжете не могат да я видят, те често не знаят, че тя съществува. Колкото по-женствено (с мекота) се облича една жена, толкова повече ще привлича тя.


3) Жената, която се усмихва (това е много по-мощно послание, отколкото си мислите)


Жената, която се усмихва, улеснява мъжа да я приближи, защото излъчва увереност, топлота и закачливост. Тъй като много жени се страхуват да не създадат у мъжете грешно впечатление (че са твърде лесни), те често сдържат усмивките си. Само ако тези жени знаеха, че усмивката е едно от нещата, на което мъжете не могат да устоят.


И ако това да внимаваш с усмивките е по-сигурен подход, то, без да искате, изпраща погрешното послание - а именно, че вие сте жена, която е предпазлива, защото е била наранявана преди.


В добавка усмивката е знак на приемане. Мъжете често имат нужда от някакъв сигнал, че за тях е безопасно да се приближат, преди да се решат да се представят на дамата, която е хванала окото им (освен ако не са пили).

 

Предстоящи събития:

Лекция "Как да създадем и поддържаме искрата във връзката си"


Eлектронни книги:

 Електронна книга „49 стратегии за успех с мъжете и връзките”

 
Брошура "Как да получим уважение и обич във връзката си"

 
I'm in a dialog