3 типа мъже, от които по-добре да бягате

от Милена Динкова, консултант по успешни връзки

 

1) Гневливият – не говоря само за мъжа, който е груб и невротичен, макар че и него имам предвид. Но гневлив е също така и мъжът, който мълчи и ви игнорира, а понякога дори изчезва напълно, след като с нещо го ядосате.

2) Мачото – говоря за мъжа, който изневерява и това е стилът му на поведение. Не мисля, че той има нужда от обяснение – ясно е защо трябва да стоите далеч от него, нали?

3) Работохоликът – въпреки че този тип често се справя добре във финансово отношение, той обикновено не позволява на жената до него да му влияе – нещо, което е нормално в хармоничните двойки. Накратко: той често е маниак на тема контрол. Едно уточнение: не става въпрос за мъжа, който е успешен в работата си или много я обича, става въпрос за мъжа, който я поставя на първо място пред личния си живот, а и пред всичко друго.

Но нека обясня какво имам предвид като казвам, че трябва да избягвате тези мъже: не казвам, че не може да излизате на срещи или да имате връзка с подобни мъже (въпреки че не бих го препоръчала на моите клиентки).

Това, което твърдя, е: ако сте сигурна, че даден мъж попада в една от изброените категории, без значение колко добри качества има, тогава ще е много трудно той да се сближи емоционално с жена. Въпреки че такъв мъж може да чувства интензивна страст към дадена жена в началните стадии на връзката, в момента, в който интензивността на емоциите започне да избледнява, той обикновено ще проявава нулева толерантност към всяка жена, която изразява някакви емоционални нужди (като желание за споделяне, прекарване на общо време, успокоение и грижа).

Ако искате да разгадаете повечето от мотивите на мъжете да правят нещата по определен начин, препоръчваме ви електронната книга „49 стратегии за успех с мъжете и връзките”.

Ако искате да овладеете умението да бъдете Специалната за мъжа, който сте избрали, няма нищо по-добро от тренинг-семинара „Харамония с мъжа до теб”.


I'm in a dialog