3 чувства, които той иска да му споделите...

  1. той иска да му споделите, когато се гордеете с него... Ако не сте знаели досега, мъжете наистина обичат да се фукат. Само бъдете сигурни, че го хвалите за нещо, което наистина харесвате, защото ако това означава, че със сигурност в бъдеще той ще ви поднася още от него.
  2. Иска да му споделите, когато сте разстроена от нещо и веднага след това да му кажете какво да направи, за да ви помогне... Най-важоното е да му дадете задача, която да изпълни, за да ви помогне. Ако просто искате той да ви изслуша – кажете му го. Не очаквайте мъжът „просто да знае”, че това е, от което имате нужда. Той често има чувството, че е слабак, когато просто си седи, докато вие изпитвате болка. Мъжът иска да оправи положението. Помолете го да ви изслуша и му кажете колко добре ви е станало от това. 
  3. Той иска да му споделите, когато сте развълнувана или щастлива... Само ако повече жени разбираха колко важно е за мъжа да се чувства способен да ви направи щастлива, това би променило съдбата на много връзки. Запомнете: мъжете не са и наполовина толкова интуитивни колкото вашите приятелки. Мъжете се учат като наблюдават вашата реакция. Добрата реакция (хубави, щастливи чувства от ваша страна) означава: прави това повече! Лошата реакция (когато се разстройвате или плачете, защото не е уцелил вкуса ви с подаръка си) означава: не прави това отново (тоест не й подарявай вече нищо)!

 

Да, дами, мъжете наистина са простичко устроени...


НОВИ СЪБИТИЯ В УЧЕБЕН ЦЕНТЪР УСПЕШНИ ВРЪЗКИ

1. Техника за ребаксация "Потокът на любовта" - 6 октомври
2. Лекция "Как да възпитаваме децата си" - 8 октомври
3. Вечер на отворените врати - безплатна лекция за комуникацията между половете - 15 октомври 
 

I'm in a dialog