4 признака, че мъжът наистина ви обича

(Не са каквото сте предполагали...)

от Милена Динкова, консултант по успешни връзки 

любов, флирт, мъже, жени

Да кажем, че имате отношения с мъж, който много, много харесвате.

Може би се виждате от няколко месеца, а е възможно и да сте женени от няколко години... Почти всяка жена, която ми е споделяла за връзката си, е признавала, че има моменти, когато се чуди долколко дълбоко я обича партньорът й. Тези дами не се съмняват, че мъжът наистина ги харесва, но нямат чувството, че той изпитва дълбока и истинска страст към тях. Ето защо те нямат друг избор освен да се чудят колко дълбоки в действителност са чувствата му.

Някои жени се опитват да „успокоят” тази си тревога като кажат на мъжа колко много го обичат и просто се надяват, че той се отвърне като потвърди любовта си към тях.

Но не това иска женското сърце. Дълбоко в себе си тези дами копнеят да разберат какво изпитва той към тях в най-тайните кътчета на сърцето си.

Ако някога сте се чудили какво вашият партньор чувства спрямо вас, трябва да разберете, че това мъжът да ви обича не значи да проявява интензивана страст към вас, всеки път когато прекрачите прага на стаята (макар че това би било много приятно). Ако искате да знаете дали той ви обича, тогава има няколко основни признака за това:

1. Прави ли планове за бъдещето, в които включва и вас?

Когато говори за купуване на дом или планира пътешествие или ваканция, дали говори сякаш вие ще сте с него в тези преживявания. Мъжете не обичат да споделят преживявания, само за да бъдат мили с някого. Ако той ви включва в бъдещето си, това е, само защото той смята, че вие сте част от НЕГОВОТО бъдеще.

2. Опитва ли се да решава проблемите ви?

Разбирам, че повечето жени се дразнят от това и да, има моменти, когато подобно мъжко поведение е наистина досадно. Но истината е, че той се опитва да решава проблемите ви, защото копнее да ви помогне. Мъжът обикновено не помага на всички, а само на онези хора, за които смята, че си заслужава да инвестира емоционално. Ако той ви помага, значи инвестира във вас.

3. Дава ли ви от себе си и прави ли неща за вас?

За един мъж да ви дава е начин да ви направи доволна. Разбирам, че това, което той ви дава, може да не изглежда много специално за вас, но всъщност е знак, който е много важен, ако искате да определите истинските му чувства.

Знам, че това е доста груб пример, но дворната котка често лови малки животинчета и ги оставя пред вратата на стопаните си. Това си е нейният начин да се опитва да ги направи доволни.

Мъжете са доста подобни на това поведение, което описах, дори и вие да не го разбирате. Само че за разлика от котката, вие можете да „тренирате” мъжа си да ви дава точно нещата, които искате (ако искате да знаете как става, вижте по-долу).

4) Верен ли ви е?

Нямам намерение да твърдя, че да ви е верен е допълнителен бонус. Но тук искам да подчертая следното: ако той ви е верен, дори когато е отегчен, неспокоен или ви е ядосан, това не е просто каприз, той не го прави, просто защото така му е приятно - това е съзнателен избор. Мъжът трябва да е верен във връзката. Ако е, това означава, че ви обича, без значение какво е настроението му в даден момент.

Знам, че тези знаци не са най-романтичните начини за един мъж да покаже любовта си, но те са най-истинските.

Един мъж може да бъде МНОГО РОМАНТИЧЕН И ПАК ДА НЕ ВИ ОБИЧА. Всеки ден виждам жени, които са паднали в този капан. Най-красноречивите признаци за дълбока и предана любов са тези, които изброих. Разбира се, има и други начини, по които мъжете показват любовта си. Но когато видите гореописаните неща, моля ви, дайте си сметка, че това, което той се опитва да ви комуникира, е, че ВИ ОБИЧА.

Ако искате да „тренирате” мъжа да ви дава точно това, което искате да получите, заповядайте  на тренинг-семинара за жени „Хармония с мъжа до теб”

Ако искате да научите повече за начина, по който мъжете гледат на любовта, препоръчваме ви електронната книга „49 стратегии за успех с мъжете и връзките”


I'm in a dialog