ИНДИВИДУАЛНО КОНСУЛТИРАНЕ

 

КАКВО ВИ ДАВА ИНДИВИДУАЛНОТО КОНСУЛТИРАНЕ?

За хора, които са сериозно мотивирани да направят промени в живота си, индивидуалното консултиране  предлага персонални и достигащи голяма дълбочина напътствия, постоянна подкрепа, насърчение, структура и посока.

? Каква е разликата в сравнение с тренинг-семинарите - вижте тук

  • КОНСУЛТАНТ: МИЛЕНА РОДРИГЕС (ПО БАЩА - МИЛЕНА ДИНКОВА) - дипломиран психолог, автор на бестселъра "Любовта - какво не знаем за нея"

 

Области: Лични взаимоотношения, взаимоотношения мъже-жени, как да си върнем бившия партньор, проблеми с обвързването, раздяла, привлекателен имидж

При работа с хора, които са сингъл, Милена Родригес успява да помогне на клиентите си само за няколко месеца да си изградят удовлетворяващ живот и завладяващо самочувствие. Те започват бързо да се чувстват ценени и харесвани от противоположния пол, в социална среда, сред близките и колегите си.

При трудни връзки, може да се работи с единия или двамата от партньорите, за бързо облекчение и постепенно пълно хармонизиране на взаимоотношенията.

При скорошна или все още трудна разадяла в живота на клиента Милена Динкова работи бързо и целенасочено за облекчаване на болката като резултати се получават още след първата сесия. 89% процента от клиентите й успяват да запазвят трайно добри отношения с бившия си партньор и да открият нов партньор, с когото няма нужда да правят нежелани компромиси.

Времетраене на една сесия: 50-60 мин.

Цена на една сесия: 100 лв.

? Дали консултирането помагата наистина - вижте тук

?Какви цели можете да постигнете с индивидуалното консултиране  - вижте тук

! Вижте как Милена Динкова работи с клиент в тв предаването "Ники Кънчев" под наем - епизод 2: http://play.novatv.bg/play/256215/?autostart=true

 

  • КОНСУЛТАНТ: МИГЛЕНА КЮЧУКОВА - дипломиран психолог, първият консултант, завършил обучението си по системата на Милена Динкова

Контакт: тел. 0888 883295, megi_83@gbg.bg

Области: взаимоотношения мъже-жени, семейно консултиране

Миглена Кючукова има изключително мек и същевремнно честен подход към хора, които искат по-добър личен живот. С нейната човещина и разбиране тя помага да се възстановите след каквото и да е огорчение. Позитивното й излъчване ще ви зарази с вяра в собствените ви възможнотсти, а знанията й ще ви дадат нов, по-резултатен подход към хората, с които искате да се разбирате по-добре.

Времетраене на една сесия: 50-60 мин.

Цена на една сесия: 100 лв.


I'm in a dialog