ИНДИВИДУАЛНО КОНСУЛТИРАНЕ

 

КАКВО ВИ ДАВА ИНДИВИДУАЛНОТО КОНСУЛТИРАНЕ?

За хора, които са сериозно мотивирани да направят промени в живота си, индивидуалното консултиране  предлага персонални и достигащи голяма дълбочина напътствия, постоянна подкрепа, насърчение, структура и посока.

? Каква е разликата в сравнение с тренинг-семинарите - вижте тук

  При работа с хора, които са сингъл, Миглена Кючукова успява да помогне на клиентите си само за няколко месеца да си изградят удовлетворяващ живот и завладяващо самочувствие. Те започват бързо да се чувстват ценени и харесвани от противоположния пол, в социална среда, сред близките и колегите си.

  При трудни връзки, може да се работи с единия или двамата от партньорите, за бързо облекчение и постепенно пълно хармонизиране на взаимоотношенията.

  При скорошна или все още трудна разадяла в живота на клиента Миглена Кючукова работи бързо и целенасочено за облекчаване на болката като резултати се получават още след първата сесия. 89% процента от клиентите й успяват да запазвят трайно добри отношения с бившия си партньор и да открият нов партньор, с когото няма нужда да правят нежелани компромиси.

   

  ? Дали консултирането помагата наистина - вижте тук

  ?Какви цели можете да постигнете с индивидуалното консултиране  - вижте тук

   

  • КОНСУЛТАНТ: МИГЛЕНА КЮЧУКОВА - дипломиран психолог, първият консултант, завършил обучението си по системата на Милена Динкова

  Контакт: тел. 0888 883295, megi_83@gbg.bg

  Области: взаимоотношения мъже-жени, семейно консултиране

  Миглена Кючукова има изключително мек и същевремнно честен подход към хора, които искат по-добър личен живот. С нейната човещина и разбиране тя помага да се възстановите след каквото и да е огорчение. Позитивното й излъчване ще ви зарази с вяра в собствените ви възможнотсти, а знанията й ще ви дадат нов, по-резултатен подход към хората, с които искате да се разбирате по-добре.

  Времетраене на една сесия: 50-60 мин.

  Цена на една сесия: 70 лв.


  I'm in a dialog