Какво ви дава посещението на тренинг

На нашите тренинги имате възможност да научите нови умения, които ще ви направят по-успели в различни ситуации и области от живота. За съжаление важни социални умения не се преподават нито в семейството, нито в училище или университета. Хората, които разбират нуждата да се усъвършенстват в общуването – едновременно със себе си и другите, придобиват важно предимство пред онези, които просто вървят през живота на автопилот.

? По какво се отличават тренингите от индивидуалното консултиране - вижте тук

 

ПРЕДСТОЯЩИ ТРЕНИНГИ

Тренинг-семинар само за жени. Научете се да разбирате мъжкия начин на мислене, за да направите връзката си по-позитивна. Ако действате и говорите по начин, който дълбоко докосва мъжкото сърце, ще бъдете ценена и обожавана от него. Можете леко и елегантно да създавате пълни с приятни изживявания и страст отношения. Вие като жена притежавате всичко необходимо за това, научете се да го използвате!  

 

Парите ви дават свобода на избора. Сега те са достъпни за вас повече, отколкото си мислите. Просто трябва да научите ефективни и прости правила за работа със собствените си ограничения спрямо финансите. Това ще има следния ефект въху вас: ще виждате невиждани досега възможности да печелите, ще можете да си искате, ще получавате повече за труда си, сложните ви финансови въпроси ще се „развържат”. 

 

Тренирането на бойни изкуства не е гаранция, че ще можете да се справите с неприятна ситуация на улицата. Без правила, без уважение към партньора всичко е съвсем различно. Какво трябва да знаете за да имате самочувствието, че като жена можете да се защитите, ако се наложи. Нужно е да сте отработили самата ситуация .

 

Влезте под кожата на важните за вас чужденци. Научете се да влияте на хората от друга националност (шефове, партньори, колеги, приятели), от които зависи успеха ви. Разберете как те сами ще пожелаят това, което вие искате. Как можете без много усилия да им се харесате повече, ако това се налага, за да запазите душевното си спокойствие. 


I'm in a dialog