Преоткрийте женствеността си с помощта на индийската култура

УЪРКШОП ЗА ЖЕНИ

 

Защо да участвате: Идеята на този уъркшоп е да се облечете в може би най-женствената дреха, измислена от човешкото въображение - индийското сари. Става въпрос не само да обикновено преобличане, но и за вътрешна трансформация, защото под ръководството на водещите подходът към дрехата и грима е специален.

Всъщност много проблеми на днешната жена идват от това, че тя все повече се отделя от женствеността си. Възпитанието и масовата култура все повече подтискат женското начало. Но само, когато сме в контакт с женствеността си, ние можем да изживяваме истинско самочувствие, добри връзки и хубави отношения с децата си.

Този уъркшоп е начин да изживеете женствеността, не само да слушате и говорите за нея. По един изключително приятен начин вие всъщност работите върху себе си. Защото човек е така устроен така, че се учи най-добре (включително и на женственост) чрез преживяване.

Какво получавате: пълен стайлинг с дрехи и бижута плюс грим в индийски стил, фотосесия, контакти с позитивни и успешни жени, много забавление, анти-стрес преживяване

Метод: Думата „уъркшоп” от английски означава „работилница”. Като метод за обучение съчетава учене чрез преживяване с изгражане на конкретни умения.

Структура:

Презентация върху естетиката, красотата и вътрешната хармония, история на сарито, регионални различия, символика в декорациите, аксесоари и грим.

Практическа част Демонстрация на традиционна дреха сари. Обличане на сари под инструкциите на водещите. Цялостна стилистика на участниците : украсяване  на лицата с характерни флорални мотиви, индийски грим и аксесоари.

Фотосесия в характерни пози и жестове.

Продължителност: В рамките на два - три часа в зависимост от броя на участниците.

За кого е предназначен: за дами над 5 годишна възраст.

Изисквания: Групата да не надвишава 10 дами, за да може да се обърне индивидуално внимание на всяка дама. Участниците да носят едноцветна блузка с къс ръкав или потник.

 

ВИЖТЕ КАК СЕ ПРАВИ ОБЛИЧАНЕТО НА ЖИВО - В ТЕЛЕВИЗИОННИТЕ НИ УЧАСТИЯ

Стела Христова в bTV: http://www.btv.bg/videos/novini/video/1782899198-Krasotata_na_Indiya_i_za_balgarskite_jeni.html

Стела Христова и Милена Динкова в BBT:

http://www.bbt.tv/programme/11/archive/2011/10/28#video_8975

Продължение: http://www.bbt.tv/programme/11/archive/2011/10/28#video_8976

 

Курс Преоткрийте женствеността си (с помощта на индийската култура)
Дати Очаквайте дата
Формат от 19 ч.
Място София, Учебен център "Успешни връзки", кв. Лозенец, ул. "Димитър Хаджикоцев" 35-37, вход А, ап. 6
Цена 40 лв. (цената включва кетъринг и предоставяне на широк избор от бижута и платове, някои от които специална ръчна изработка)
Отстъпки Не се предвиждат
Водещ

Стела Христова –стилист  и водещ, Ася Иванова – стилист

Контакт Записване на sofia@uspeshni-vrazki.com

 

ГАЛЕРИЯ

снимки: списание "Усури"

 

 

 

 

 


I'm in a dialog