МИГЛЕНА КЮЧУКОВА - ПСИХОЛОГ

Дипломиран психолог; първият консултант, завършил следдипломната си квалификация си по системата на Милена Родригес

Контакт: тел. 0888 883295, info@uspeshni-vrazki.com

Области: взаимоотношения мъже-жени, семейно консултиране

Времетраене на една сесия: 50-60 мин.

Цена на една сесия: 70 лв.

МОЯТА МИСИЯ

Да давам на клиентите си нов поглед, който ще реши проблемите им и ще направи успехите им още по-големи. За да можем след това да ги погледнем в очите с удовлетворение от съвместната си работа…

МИГЛЕНА КЮЧУКОВА ЗА СЕБЕ СИ

За мен психологията е била винаги страст… Дори още преди да се превърне в професия.

В началото на кариерата си започнах работа като финансов консултант в банка. Там основно имах срещи с хора, на които им трябваха пари – те ми се доверяваха дотам, че да споделят много лични истории. Когато успявах да им помогна, се чувствах много щастлива…

В следващ етап от живота си се сблъсках с трудни моменти в отношенията със съпруга си. Изпитвах несигурност и как да отглеждам правилно децата ни – двете ни невръстни момиценца. Това ме мотивира да уча и стана магистър психолог.

Посещавала съм много обучения в сферата на психологията и общуването. Заради любопитството ми и желанието ми за развитие имах щастието да попадна на лекция на един по-различен от другите и много добър психолог – Милена Динкова. След това с голямо желание започнах обучението си при нея, за да се превърна в Консултант по успешни връзки.

Помагам на моите клиенти да се чувстват добре, да живеят без страхове, да усещат радостта от това, че са живи и да са благодарни за всички малки, но красиви неща, които ни се случват всеки ден!

Това как ще си подредите живота, за да се чувствате щастливи, зависи от вас самите. Аз ще се радвам да съм полезна с моя опит, който съм натрупала като човек преминал през пътя на предизвикателството да следва мечтите си.

Когато се вслушаме в нашата интуиция и следваме желанията на сърцето си, няма как да не постигнем желаните резултати – вече уверено мога да го кажа от личния си опит!

Тук ще вмъкна малък откъс от книга, която много ме е докоснала:

„Страстният стремеж към истината, към щастието, към свободата е енергията, която ви тласка да прониквате с мисълта си до най-дълбоките кътчета на душата си!“

Вярвам в уникалната сила на този процес на себеизследване!

С любов към хората, които търсят и намират пътя си:

Миглена Кючукова

МИГЛЕНА КЮЧУКОВА

Дипломиран психолог
Миглена Кючукова има изключително мек и същевремнно честен подход към хора, които искат по-добър личен живот. С нейната човещина и разбиране тя помага да се възстановите след каквото и да е огорчение. Позитивното й излъчване ще ви зарази с вяра в собствените ви възможнотсти, а знанията й ще ви дадат нов, по-резултатен подход към хората, с които искате да се разбирате по-добре.

КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ ПРИ МЕН

Консултиране

За разлика от традиционните терапии, моето консултиране  дава бързи резултати. За сравнение: за да се случат осезаеми промени в живота ви, една традиционна терапия трябва да продължи поне три-четири години, психоанализата може да трае и цял живот.

Тренинги

Тренинги за придобиване на нови умения (в разнообразни сфери: личен живот, бизнес, свободно време и т.н.)

Социален клуб

Социалният клуб е място за срещи, контакти, взаимна приятелска подкрепа и за почивка. Членовете на клуба участват в редица индивидуални и групови дейности, пригодени за техните потребности и възможности.