Книга Психолог

Електронна книга
Автор: Милена Динкова
Цена: 20 лв.

ПОРЪЧАЙ

Някои жени са обожавани… И това са онези от нас, които разбират как работи мъжкото съзнание.

В тази книга ще прочетете:

  • Как да привлечете мъжа към себе си – стратегия № 5
  • Защо мъжете губят интерес към приятелката и съпругата си – стратегии 11 и 12
  • От кои мъже трябва да се пазите – стратегии 17-20
  • Как да накарате мъжа да изпитва дълбоки чувства към вас – стратегия 40
  • Как да реагирате, когато той се отдръпва – стратегии 34 и 35
  • Как да реагирате, когато той проявава гняв – стратегия 19
  • Как да изпозвате думите, за да получим каквото искаме от мъжа – стратегия 43
  • Как да бъдете силна и независима жена и пак да карате мъжът да ви обожава – стратегии 27 и 28

Вашият мъж иска да ви обожава и да ви намира за неустоима!

Когато прочетете книгата, вие ще откриете КЛЮЧА към това да накарате мъжа да се чувства разбран от вас. Ако го притежавате, вие ще можете да помолите мъжа си за почти всичко и той ще иска да ви го даде.

Най-вероятно вие не използвате най-голямото си предимство!

Вашата женственост е дар от природата! Можете да обезоръжите мъжа, да преодолеете защитите му… и да го превърнете в грижовния и чувствителен мъж, който винаги сте искали. Вашата вродена женска сила прави мъжа безсилен да ви устои.

Открийте как да накарате мъжа да се чувства оценен от вас и като резултат, той ще иска да прекарва повече време в компанията ви.

Ако дадете на мъжа това, което той иска, тогава ще получите ли това, което вие искате?

Моят отговор е „Да!”

Ще ви издам една голяма тайна. Мъжете искат да бъдат омагьосани от жените. Няма да си го признаят открито, но те искат да бъдат примамени, „обработени” с финес, завъртени на малкия пръст и съблазнени от жената – и те нямат нищо против да се предадат на нейните прелъстителни маньоври. Мъжът с удоволствие ще даде всичко на жената, която го кара да се чувства добре.

За съжаление повечето жени просто не знаят как да накарат мъжа да се чувства добре. Вярвате или не, повечето дами хранят грешна представа за това „как се съблазнява” един мъж – те си мислят, че ако научат няколко сексуални трика от „Космополитан” или „Кама Сутра” и му готвят разкошни ястия, „по-хубави и от тези на мама”, това ще свърши работа – и техният мъж ще им посвети живота си завинаги.

Това е остарял начин на мислене, основан върху поговорката на нашите баби: „Пътят към мъжкото сърце минава през стомаха му” –  или през чатала му… Ако това беше вярно, тогава сексолозите, проститутките и професионалните готвачи щяха да имат най-добрите бракове, нали така?

За да накараш мъжа наистина да се чувства добре, трябва да му предложиш нещо не чак толкова материално.

„Съблазняването” е 99% умствена стратегия

И въпреки че сексуалните и готварски умения на една жена винаги се ценят от мъжете, съблазняването е 99% сила на ума. Исках да предам този и други мощни принципи на успешните връзки на повече жени, не само на клиентките, които идват в офиса ми в София – ето защо написах електронната книга 49 СТРАТЕГИИ ЗА УСПЕХ С МЪЖЕТЕ И ВРЪЗКИТE